CATATAN TERBARU

Sunday, 5 February 2012

salam maulidur rasul

Assalam geng blogger sekalian . kesempatan ini nak ucap SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL . semoga kite bersama-sama dapat mencontohi para pemimpin yang terdahulu . Alhamdulillah .


*Salam Maulidur Rasul khas untuk umat Islam sekalian .

Dah lame tak menconteng arang kat entry blog nih . rindu pulok . HEWHEW . nak buat macam mane setiap malam asyik tak ade line jeh . petang pon kadangII tapi petang busy kat kedai . balikII mesti dah penat . malam jelah mase untuk rehat . 

Semalam mase balik kampung and then duduk sorangII kat kampung merupakan experience yang paling mengerikan . UISHH iman tak kuat nih . mane tak nye semua keluar ada HAL , tinggal aku dan makcik aku . makcik ajak pergi surau sebelah rumah ade kenduri tapi aku taknak . segan lahhh . 

Aku kuatkan semangat . boring , NB takbawak kalau tak boleh berFB and layan youtube . tapi arhh leceh jerk . bukak televisyen layan terus cerite . best lah gak . dapat mengisi masa terluang . dari tengah hari bawalah ke petang . terlentang depan TB . dah jemur aku pergi ngadap basikal exercise makcik aku . HAHA . kejap jerk . 

Dalam pukul 6lebih kami bertolak pulang . semasa OTW tuh my head feel so dizzy . sampai ke petang nih masih pening lagi . okelah sampai sini jelah eah . bhai . WASSALAM ?

No comments:

Post a Comment