CATATAN TERBARU

Thursday, 8 March 2012

undang-undang

Assalammualaikum semua . rindu rasenye nak membebel sorang-sorang kat entry nih . HEWHEW . tapi tadi tibe-tibe terpikir dah lame tak update story . tengok untuk bulan 2 hanye 2 story jeh .

Saye pun taktahu kenape saya dah lame nak update nih . mungkin takbanyak story or mungkin itu semua menjadi hak peribadi yang tekperlu dicurahkan .

Untuk bulan nih nak story pasal saye tengah ambil lesen kereta . motor ??? saya tak amik pon . entah , taktahu kenapa . mak saya kate kalau nak amik-amik lah . tapi semua dah terlambatkan . HOHO . time 1st amik tuh , pergi dengar ceramah dulu . tapi saye ade kenal budak palong . UISHH nasib baik ade member time tuh . kalau tidak duduk diam jelah nampaknye . kebetulan pulak penceramah bagi ceramah penuh dengan lawak . kalau tidak sunyi sepi bilik tuh ! okeng , kat situ ade 2orang cine sekali tapi rase macam nak baling dengan SEPATU mahal saye nih . ade ke patut sepanjang ceramah membuto je . dah banyak kali sir tuh tegur , wat do no  je babun tuh !

Ade sorang mamat ni lak duduk belakang saye , asyik menyampuk jer cakap sir . saye takberani pandang belakang . sampai sesi akhir pon saye tak cam muke die . tapi , takpe takpenting lah kan .

Minggu lepas turn saye amik undang-undang (ujian komputer) . JYEAH , saye lulus sayang . sepanjang perjalanan balik rumah , senyum lebar jer saye . (-8


*okelah , kepala pon dah magrain nih . nak rest dulu lah . K selamat malam semua . assalam 1

No comments:

Post a Comment