CATATAN TERBARU

Wednesday, 21 December 2011

remove ? WTF !

ASSALAM blogger . one more only dear . tak nak campur adukkan dengan update yang sebentar tadi tuh . HIHI . just nak share tadi try bukak FB `pakweFB` . DUPDAPDUPDAP . ofcouse memang die dah remove kan aku dari friend dia . okayy , thanks somuch ling . sayang awak KETAT-KETAT ! HIHI . APE MOTIF DIA PON AKU TAK TAHU . okayy maybe aku dah perang dunia dia kot . mane tahu kan . mood sakit hati dengan aku !


*huh , honey kenapa buat ling macam nih ?
HAHA (evilsmile)

  • at-10-tion : I don`t care what you have done ! peace 
  • mood : nak tidur . minta-minta MAMAT SENYUM tuh datang lagi .
  • before that : tadikan kaka aku ngigau mase aku nak update blog nih . seram aku . ingat die kene rasuk tadi ! die pandang arah tingkap betul-betul tajam .
  • shuuut : membebel je . nak pergi tidurlah .
BHAI YOU ALL !!!!! NYTESSSSS BABY ....................

                                                                 

No comments:

Post a Comment