CATATAN TERBARU

Sunday, 15 January 2012

miss kawan sekolah

ASSALAM blog . just nak share peristiwa yang berlaku tadi . sikit pon jadi lah . al maklumlah cuma entry ni jelah tempat aku share . huh aku ni dah diibaratkan BURUNG kepatahan sayap . takde tempat nak mengadu lagi . aku pasrah !

1st pasal KAWAN sekolah . takpaham lah aku . tahulah awak tuh dah habis sekolah dah start kerja tapi takkan sombong kot nak tegur . tak paham toi . punye lama aku online tunggu kau chat aku . call memang tak lah kan . memanglah patutnya aku tegur tapi takkan aku je kot . bukan sekali tapi dah banyak kali dear . alahai takkan tuh susah sangat kot .

Dalam entry nih bukan aku nak ngumpat kau tapi kau pikir lah sikit . tak cerita habis pon tanya khabar pon takpe lah kan . nih hari tuh aku chat kau tiba-tiba kau dah off line . apa kes ? busy sangat ke ! macam-macam ragam perangai manusia ni kan . TAKPAHAM LA WEI . rindu dengan kau kawan tapi *&%$#@ !


*semua dalam kenangan kawan .

Lagi satu kan . aku terkejut bila on FB ada mesej dari sidia . sidia menuduh aku sudah mempunyai PENGGANTI dia . SUMPAH la weh . I`m still single . aku harap-harap sangat aku boleh bertahan sampai betul-betul aku pikir dah nak MARRIED ! HOHO .

Yang member sidia nih lagi takboleh bla (budak kelas aku) nak promote sidia kat aku . nak cover kawan dia lah tuh . aku just cakap "KAMI TIADA JODOH LAGI" huh lega . 

No comments:

Post a Comment