CATATAN TERBARU

Tuesday, 17 January 2012

sekolah literasi

YOU all-you all . PERH hari nih panas bebenor kan . taktahan aku dengan badan melekitnya . sudahlah kedai penuh dengan BAHANGnya . takcukup lagi asyik berjalan je melayan CUSTOMER ! takboleh tahan lagi aku buat kerja GILER . "mandi" ice . HAHA . sejukkkkk .

Pagi tadi 1st time aku hantar anak buah aku pergi sekolah LITERASI PENYAYANG kat pejabat Jelai 4 . tak tahu aku pun siap join itu sekolah maa . maybe anak buah aku tak sesuaikan diri lagi . takpe lah permulaan je kot . lepas nih takde lah aku nak temankan die lagi . TAPI best jugak tengok kanak-kanak bermain . aku pun turut join pe !

HAHA . paling aku geram tengok budak TIUT tuh . comel sangat . badan die "SEXY" . rambut main peranan . HOHO . bile die senyum dengan aku , aku buat muka BLURR . HAHA . ;) . time nak kemas-kemas mainan si CHUMELL , mainan yang aku pegang terkena tangan budak tiut tuh . HUH nasib baik die taknangis . die pandang SLEK je kat aku . PERH !

Esok mulakan operasi menghantar anak buah ke sekolah . nak tengok reaksi die pulak . URM taksilap aku lah nama budak TIUT tuh = NURUL SHAFIKAH kot . tapi panggil die IESHA . OKAYY lah stop it now . BHAI . see you again ! ASSALAM .


*masa nih cuti . lepak depan TB . poyoss anak buah aku nih .

No comments:

Post a Comment